ERZURUM / YAKUTİYE - Faik Güngör Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun rehberlik servisi tarafından  8. sınıf öğrencilerine;LGS tanıtımı, liselere yerleşme şekilleri, puanlar ve yüzdelik dilimler hakkında  seminer verilmiştir .

Eyl

Faik Güngör Ortaokulunda coşkuyla başlayan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının belirli gün ve haftalar kapsamındaki ilk kutlama programı İlköğretim Haftası vesilesiyle düzenlendi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programda konuşan okul müdürümüz Nuri ALBAYRAK konuşmasına "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ülkemiz ve güçlü yarınlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ederek başladı.İyi bir geleceğin yegane yolunun eğitim olduğunu hepimiz biliyoruz. Geleceğe yön verenler olarak idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok önemli görevler düşüyor." diyerek  okulun toplum hayatındaki işlevini vurguladı.İlköğretim Haftasında emeği geçen Teknoloji Tasarım Şahide Günal ve Türkçe Ayşe Haşimoğlu öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Faik Güngör Ortaokulu öğretmenleri göreve yeni başlayan okul müdürü Nuri Albayrak'a hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

May

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilk defa 1926 yılında Gazi Günü adı altında Samsun'da kutlanmış, 24 Mayıs 1935'te Atatürk Günü adı altında resmiyet kazanmıştır. Bu anlamlı günü hazırladıkları program da  şiiirler,müzikler,etkinlikler ile coşkuyla kutlamamızı sağlayan  Türkçe,Beden Eğitimi ve Müzik öğretmenimize teşekkür ederiz.