ERZURUM / YAKUTİYE - Faik Güngör Ortaokulu

Kas

Yine bir 10 Kasım, yine bir anma günü, bu güne anlam kazandıran önder, komutan, Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ;unutmadık, unutmayacağız, saygı ve minnetle anıyoruz. Anacağız.  SENİ ÖZLÜYORUZ VE HER ZAMAN İZİNDEN GİDECEĞİZ.

Kas

Rehberlik servisi 8. sınıf öğrencilerimize  Test Çözme Teknikleri Semineri verildi .

Ekm

FAİK GÜNGÖR ORTAOKULU 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 28 EKİM 2023 tarihinde okulumuzda yapıldı.

Ekm

Okulumuzun Değerler Kulübü öğrencileriyle birlikte Kars Kapı Sehitligini ziyaret ettik

Ekm

SINIF DERS PROGRAMLARI 30.10.2023 TARİHİNDE UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMLARI RESİMLERDE MEVCUTTUR.

Ekm

Okulumuzda bütün öğrencilerimize AFAD Erzurum İl Müdürlüğü Görevlileri tarafından "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi. Eğitim sonrasında tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine rehberlik servisi tarafından Snellen Göz Tarama Testi uygulanmış olup gerekli  görülen öğrencilerimiz,  sağlık kuruluşuna yönlendirilmiştir.

Ekm

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ sebebiyle Rabia Ana Mahallesi Muhtar ıve Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal KORKMAZ'ı Okul Müdürümüz ,Fen Bilgisi Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz ziyaret ederek Muhtarlar Günü kutladılar.

Ekm

Okulumuzun banisi hayırsever iş insanı Faik GÜNGÖR,TBMM Eski Başkanvekili Nevzat PAKDİL,TRT Eski Bölge Müdürü Salih Lütfi ŞENGÜL okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle sohbet ederek fotoğraf çektiren misafirlerimize okul müdürümüz Nuri ALBAYRAK, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ekm

Okul Müdürümüz Nuri ALBAYRAK, göreve yeni başlayan Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman GAZİOĞLU'nu ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ekm

13 Ekim günü, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü''  münasebetiyle tüm öğrencilerimize  “Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla eğitimler verildi.

Ekm

Doğadan  sofraya  etkinliğine  katilan  okulumuz öğrencilerinden  bazı  kareler.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz...