ERZURUM / YAKUTİYE - Faik Güngör Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 5.sınıflarına rehber öğretmen tarafından Mahremiyet Eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzun tüm sınıflarına rehber öğretmen tarafından Akran Zorbalığı semineri verildi.

Mrt

8.sınıflara Rehber öğretmeni tarafından Meslek seçiminde dikkat edilecek hususlar  semineri verildi .

Mrt

Ramazan Köşemiz.Köşemizi hazırlayan Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Lokman Daştan ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı  Faik Güngör Ortaokulunda düzenlenen tören ile kutlandı.

Mrt

Ankara Yerel Turnuva First Lego League Robotik Kodlama ve Proje Turnuvasına Faik Güngör Ortaokulu ve Saltukbey Ortaokulu olarak ortak bir takımla bu yıl katılım sağladık.Turnuvamız 2 Mart 2024 Tarihinde Ankara TED Üniversitesi kampüsünde yapıldı. Ekimizin Aslan Koç ödülüne laik görüldü.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Takım Koçu: Hüseyin Yolcu / Tuba Kaçanoğlu / Erkut Çeker

Öğrenciler: Göktürk Necati Özer / Zeynep Çinar / Elif Ecrin Yazıcı / Berrin İşgören / Yusuf Oktay / Ahsen Duru Barulay

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105.yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimiz 14 Şubat 2024 tarihinde,  liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı .................................. Liselerini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

Şbt

Faik Güngör Ortaokulu Tübitak 4006 Bilim Fuarına 10 proje ile  katılmıştır.Proje yürütücüsü Tuba KAÇANOĞLU'na ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu kandil ikramlarla öğrencilerimiz kandil heyecanını yaşadılar.Kandil ve üç aylar  sevincimizi paylaşarak bereketlendirdik

Ock

6.Sınıflar Çarpım Tablosu yarışması yapılacaktır.

Ara

Yapay zeka ile veya olmadan bir kodlama saati etkinliği düzenleyerek ve yapay zekanın nasıl çalıştığını öğrenmek isteyen öğrencilerimize dünya çapında milyonlarca kişininde katıldığı bu etkinliklere ders saatimizde katılarak bizde etkinliğin bir parçası olduk.Öğrencilerimiz bu kodlama etkinliklerini başarıyla tamamladıkları için  sertifikalarını dağıttık.

Ara

Şehir hastanesinin düzenlemiş olduğu “Çocuk gözüyle organ bağışı” konulu resim yarışmasında öğrencimiz Sait Taha Alphan 5/C ilk 10’a girerek 7. olduÖğrencimizi tebrik ederiz.