ERZURUM / YAKUTİYE - Faik Güngör Ortaokulu

Faik Güngör Ortaokulu

Adres
RABİA ANA MAH. 2. EVLİYA ÇELEBİ SK. FAİK GÜNGÖR ORTAOKULU BLOK NO 14 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder bir birim olmak • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Okulumuzda her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır
Başarılar
.2020 Yılı LGS Sınavında fen bilgisi, matematik, türkçe ,ingilizce ,din kültürü ve ahlak bilgisive sosyal derslerinde İl ortalamasının üstüne çıktık .Küçük Yıldız futbol Yarışmasında İlçede ilk üçün içine girdik .İl genelinde yapılan badminton turnuvalarında dereceye girdik.
Öğretim Şekli :NORNAL
Ders Başlama:08:50 Ders Bitiş:15:10
Kalorifer (Doğalgaz)
Halk otobüsü, minübüs
Okulumuz Yakutiye İlçe Merkezindedir.
Yakutiye İlçe Merkezinde
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
il ve ilçe ortalamasının üstünde